In de Sportlights

De gemeente Hardenberg besteedt tweemaandelijks extra aandacht aan sport en sporters met de sportverkiezing 'In de Sportlights'.

Inwoners, sporters en sportverenigingen kunnen sporters en verenigingen uit de gemeente Hardenberg aandragen die volgens hen een plek In de Sportlights verdienen. Het kan gaan om een topsporter, of een sporttopper, of een vereniging.

Uit alle aanmeldingen kiest een jury om de maand twee verschillende sporters en verenigingen uit die via verschillende offline en online kanalen van de gemeente Hardenberg worden uitgelicht. Daarnaast gaat wethouder sport Martijn Breukelman op bezoek bij de sporters en de verenigingen. Elke sporter en vereniging ontvangt een prijs.

Stuur uw nominatie in

Welke sporter of vereniging verdient volgens u een plek in de spo(r)tlights?

Wat is een topsporter?
Een topsporter is iemand die een bijzondere (nationale, regionale of lokale) prestatie heeft geleverd of een titel heeft gewonnen. De topsporter is hierdoor een voorbeeld voor andere sporters. Het mag een individuele sporter zijn, maar ook een team.

Nomineer online een topsporter

Wat is een sporttopper?
Een sporttopper is een amateursporter die actief een sport beoefent. Het is iemand die bijvoorbeeld al jaren zijn best doet in de sport maar nooit een prijs heeft gewonnen, iemand die de Nederlandse taal heeft leren spreken door de sport of iemand met een beperking die bijzondere prestaties levert.

Nomineer online een sporttopper

Welke vereniging komt in aanmerking?

Sportverenigingen hebben een belangrijke rol Door de verenigingen kan iedereen lekker sporten en bewegen. Maar een sportvereniging is ook een gezellige ontmoetingsplek. Verenigingen die zich op een bijzondere wijze inzetten op een bepaald terrein, kunnen in aanmerking komen voor deze verkiezing. Maar ook verenigingen die iets nieuws zijn opgestart, of al een lange periode actief zijn.

Nomineer online een vereniging

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.