In de Sportlights

Eens in de twee maanden zetten we sport en sporters in het zonnetje met de verkiezing 'In de Sportlights'.

Als inwoner, sporter of sportvereniging uit de gemeente Hardenberg kunt u sporters en verenigingen voorstellen die volgens u een een plek in de Sportlights verdienen. Het kan gaan om een topsporter, of een sporttopper, of een vereniging.

Uit alle aanmeldingen kiest een jury om de maand twee verschillende sporters en verenigingen uit. Via verschillende offline en online kanalen lichten we deze sporters en verenigingen uit. En wethouder sport Martijn Breukelman bezoekt de sporters en verenigingen. Ook krijgen ze een prijs.

Sporters of verenigingen voorstellen

Welke sporter of vereniging verdient volgens u een plek in de spo(r)tlights?

Wat is een topsporter?

Een topsporter is iemand die een bijzondere (nationale, regionale of lokale) sportprestatie heeft geleverd of een titel heeft gewonnen. De topsporter is hierdoor een voorbeeld voor andere sporters. Het mag een individuele sporter zijn, maar ook een team.

Nomineer online een topsporter

Wat is een sporttopper?

Een sporttopper is iemand die al jaren een sport beoefend maar nog nooit een ‘echte’ prijs heeft gewonnen. Wel levert de sport hem of haar mooie dingen op, bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal of iemand met een beperking die bijzondere dingen doet. Ook een aanstormend talent is iemand die u kunt voorstellen als sporttopper.

Nomineer online een sporttopper

Sportverenigingen

Sportverenigingen zijn belangrijk. Ze zorgen dat iedereen lekker kan sporten en bewegen. Maar een sportvereniging is ook een gezellige ontmoetingsplek. Verenigingen die zich op een bijzondere wijze inzetten, kunt u voorstellen voor de sportlights. Maar ook verenigingen die iets nieuws doen of die al heel lang bestaan.

Nomineer online een vereniging

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.