Herinrichting Dorpshart Balkbrug

In de afgelopen tijd hebben we samen met Focusgroep Balkbrug en het Plaatselijk Belang nagedacht over de inrichting van het openbaar gebied dat hoort bij het plangebied 'Dorpshart Balkbrug'.

Al onze ideeen zijn door ingenieursbureau Verhouve & Faber uitgewerkt in een voorlopig ontwerp (VO). Hieronder kunt u de voorlopige ontwerpen bekijken die we ook tijdens de informatieavond lieten zien.

Samen naar een definitief ontwerp

Op 28 april 2022 hebben we de voorlopige ontwerpen gepresenteerd tijdens een informatieavond in MFC 't Trefpunt in Balkbrug. Dat deden we samen met Plaatselijk Belang Balkbrug. 

Tijdens deze avond kon iedereen meekijken naar de ontwerpen. Op verschillende plekken stonden deskundigen die uitleg gaven over de plannen en vragen van inwoners beantwoordden. Daarna konden inwoners suggesties doorgeven via een opmerkingenformulier. Alle suggesties die we hebben verzameld verwerken we in een overzicht. Dat overzicht plaatsen we binnenkort op deze pagina.

Het doel van de avond was om met inwoners in gesprek te gaan en een goed beeld te krijgen van hun idee├źn. Zodat we deze mee kunnen nemen in het definiteve ontwerp. En dat is gelukt! We zijn nu bezig om een eindontwerp te maken voor het hele plangebied.

Vragen

Hebt u vragen? Neem dan contact op met Gerard Oord door te bellen naar 06 376 51 664.