Samenwerken aan het verkeer- en vervoerplan

Wij gaan dit jaar nadenken hoe we het verkeer en vervoer in onze gemeente de komende jaren organiseren. Dit schrijven we op in ons nieuwe gemeentelijk verkeer- en vervoerplan (GVVP). Wij hebben hierbij uw hulp nodig.

In ons plan beschrijven we:

  • Hoe we de bereikbaarheid gaan verbeteren.
  • Welke gevaarlijke plekken wij gaan aanpakken.

Vervolg op het programma mobiliteit
In 2020 hebben we het programma mobiliteit gemaakt. Hierin staat hoe wij op hoofdlijnen kijken naar verkeer en mobiliteit. In ons nieuwe gemeentelijk verkeer- en vervoerplan maken we van deze ideeën duidelijke plannen.

Welke schoolfietsroutes kunnen beter?

In ons nieuwe plan hebben we ook veel aandacht voor de fietsroutes voor scholieren uit het voorgezet onderwijs. We willen deze routes verbeteren zodat jongeren veilig naar hun school kunnen fietsen.

Daarom hebben we een aparte vragenlijst voor scholieren. Hierin kunnen zij vertellen welke routes zij fietsen. En welke plekken zij op deze route onveilig vinden. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 17 februari 2021.

Let op! Gebruik voor een goede werking van de vragenlijst een andere browser dan Internet Explorer.

Afstemming met plaatselijke belangen

We gaan alle knelpunten beoordelen die we krijgen via de vragenlijsten. En we gaan in gesprek met plaatselijke belangen en andere belangenverenigingen. Met alle informatie die we verzamelen, bepalen we welke plekken we als eerste gaan aanpakken.

Op deze pagina geven we u later meer informatie over de voortgang en de resultaten.

Hebt u vragen over het GVVP?

Bel met Maarten Minkjan: 14 0523. Of mail naar verkeersplan@hardenberg.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.