Parkeren in Dedemsvaart

Voor het parkeren in het centrum van Dedemsvaart geldt een blauwe zone. In de blauwe zone mag u met een parkeerschijf op een aantal momenten maximaal twee uur lang worden parkeren.

De blauwe zone is te herkennen aan de blauwe streep langs de parkeerplaatsen. Daarnaast wordt het begin en eind van een blauwe zone aangeduid met bebording.

Binnen deze zone mag u met een parkeerschijf maximaal twee uur lang parkeren op de volgende momenten: 

  • maandag tussen 09.00 en 18.00 uur
  • dinsdag tussen 09.00 en 18.00 uur
  • woensdag tussen 09.00 en 18.00 uur
  • donderdag tussen 09.00 en 18.00 uur
  • vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur
  • zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur

Aanvragen ontheffing

Bewoners of bedrijven in de blauwe zone kunnen onder voorwaarden in aanmerking komen voor een ontheffing.

Aanvragen ontheffing blauwe zone

Voor uw aanvraag van een ontheffing heeft u een kopie nodig van uw kentekenbewijs of van uw lease-contract. Indien het om een wijziging van het kenteken gaat en u heeft al een ontheffing, dient u het oude ontheffingsbewijs mee te sturen.

Om ervoor te zorgen dat voor winkelend publiek in het centrum van Dedemsvaart voldoende parkeerplaatsen beschikbaar blijven, zijn onderstaande beleidsregels opgesteld.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.