Parkeren en verkeer

Parkeren in Hardenberg

Bij uw bezoek aan het centrum van Hardenberg kunt u uw auto parkeren op 1 van de parkeerplekken. In het centrum betaalt u voor het parkeren van uw auto.

Meer informatie over Parkeren in Hardenberg

Parkeren in Dedemsvaart

Parkeert u in het centrum van Dedemsvaart? Dan parkeert u in een blauwe zone. Hier mag u op een aantal momenten maximaal 2 uur parkeren.

Meer informatie over Parkeren in Dedemsvaart

Gladheidbestrijding

Bij gladheid maakt de gemeente gebruik van twee strooiroutes. De verharde wegen en fietspaden worden in de 'eerste strooiroute' preventief gestrooid.

Meer informatie over Gladheidbestrijding

Wegwerkzaamheden

Wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Overijssel zijn opgenomen op de digitale kaart. U kunt op deze kaart zien waar aan de weg wordt gewerkt.

Meer informatie over Wegwerkzaamheden

Nieuw parkeerbeleid

Het beleid voor parkeren in het centrum van Hardenberg wordt opnieuw vormgegeven. Dit gebeurt volgens het scenario 'betaald parkeren – beter verdelen'.

Meer informatie over Nieuw parkeerbeleid

Verkeersveiligheid

Wilt u de verkeerssituatie rondom uw woning, een school of bedrijf verbeteren? Lees dan in welke situaties de gemeente u hier wel of niet bij kan helpen.

Meer informatie over Verkeersveiligheid

Reizen met de trein of bus

Voor senioren worden inloopspreekuren en informatiebijeenkomsten gehouden over het reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs geven meer informatie.

Meer informatie over Reizen met de trein of bus