Wandelnetwerk

Verspreid over de gemeente Hardenberg is 600 kilometer aan hoogwaardige wandelroute aan elkaar gekoppeld in het Wandelnetwerk Vechtdal en Reestdal. Daarmee is Hardenberg een echte wandelgemeente.

Het Wandelnetwerk maakt het nu nog aantrekkelijker en gemakkelijk om de gemeente Hardenberg te voet te ontdekken. De duidelijke wegwijzers van  het wandelnetwerk zorgen dat u ontspannen kunt wandelen.

In de gemeente zijn 33 punten waar u een wandeling kunt beginnen. Deze startpunten zijn te herkennen aan een informatiepaneel met daarop een overzichtskaart van alle routemogelijkheden in de directe omgeving. Vanaf elk startpunt kunt u een rondwandeling maken van drie tot tien kilometer door de gekleurde pijlen op de routepalen te volgen. Wanneer u onderweg over wilt stappen op een andere kleur route, dan kan dit bij de genummerde routepalen, de zogenaamde keuzepunten.

Wandelkaart
Wilt u goed voorbereid op weg? Of vindt u het prettig om ook onderweg de Wandelkaart op zak te hebben? U kunt een wandelkaart kopen bij de VVV-kantoren of kijken op www.wandeleninhetvechtdal.nl.

Wandelnetwerk Twente
Het Wandelnetwerk Vechtdal sluit aan op het Wandelnetwerk Twente. De routes van beide wandelnetwerken zijn met elkaar te combineren.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.