De vakantiekrant is er weer!

De krant staat opnieuw boordevol inspiratie om bezoekers en gasten een fijn verblijf te bieden, maar de krant is ook voor inwoners om hun eigen regio verder te ontdekken. Deze vijfde editie van de gezamenlijke krant is het resultaat van een intensieve samenwerking van partners en versterkt de vrijetijdseconomie.

Hét vakantiemagazine is voor iedereen die de regio Hardenberg wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook voor de inwoners zelf. Met in totaal 36 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, (kindvriendelijke) activiteiten, streekproducten, smakelijke tips en routetips. Nieuw dit jaar is aankondiging van de bucketlist. De bucketlist is op te halen bij het Informatiepunt op de Gedempte Haven 6 in Hardenberg en bevat 20 leuke dingen van de regio die je gedaan moet hebben. De lijst afvinken kan door het bezoeken of beleven van de activiteiten. Voor elke activiteit wordt er een sticker geplakt en met minimaal 15 stickers maak u kans op een ballonvaart. Iedereen ontvangt bij het inleveren van de bucketlist een leuke strandbal.

Stichtingen bundelen hun krachten
De stichtingen op het gebied van promotie bundelen in deze krant hun krachten samen om de regio sterker op de toeristische kaart te zetten. Met deze nieuwe editie willen we weer heel wat bezoekers en gasten naar onze regio trekken, om de vrijetijdseconomie verder te versterken. Ook is het een middel om het ruime aanbod aan ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis onder de aandacht te brengen. Kortom; recreëren waar anderen op vakantie gaan!

Krijgt u al zin om het vakantiemagazine door te bladderen? Bekijk de vakantiekrant.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.