Theater De Voorveghter

In Theater de Voorveghter gebeurt het! Bekende en talentvolle professionele artiesten komen met hun nieuwste programma naar Hardenberg. De Voorveghter is een uitgaansplek voor de hele regio. Theater de Voorveghter is inmiddels een van de visitekaartjes van de gemeente Hardenberg.

Het vernieuwde theater heeft een grote zaal met 470 stoelen en een kleine zaal met 140 plaatsen. Het programma is erg gevarieerd met cabaret, toneel, populaire en wereldmuziek. Ook familievoorstellingen, dans, musical en show staan elk seizoen in het programma. Plaatselijke verenigingen treden ook op in de grote zaal van het theater. Zij huren de zaal.

Bioscoop
Het mooie theatercomplex heeft een bioscoop met drie gezellige zalen waar de meest actuele films worden gedraaid. Twee van de zalen zijn servicebioscopen. Daar kunt u tijdens de film een drankje bestellen. Er is ook een filmclub waar u lid van kunt worden.

Openingstijden
De kassa van Theater de Voorveghter is telefonisch bereikbaar en geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 14.00 uur en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor aanvang van iedere voorstellingen geopend.

Contactgegevens
Theater de Voorveghter
Badhuisplein 3
7772 XA Hardenberg
Telefoon: 0523-280350
E-mail: info@voorveghter.nl
Internet: www.voorveghter.nl

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.