Meld schade aan het Fiets- en wandelnetwerk

In het Vechtdal kunnen inwoners en bezoekers gebruik maken van het fiets- en wandelnetwerk. Om een goed en betrouwbaar netwerk aan te kunnen bieden, is het belangrijk dat u tijdig melding maakt van schade.

Het onderhoud van het netwerk wordt uitgevoerd door MarketingOost Routenetwerken. Om goed onderhoud uit te kunnen voeren, is MarketingOost Routenetwerken onder meer afhankelijk van meldingen van de gebruikers. Bijvoorbeeld bij een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel.

Mocht u, of iemand van uw bezoekers, schade ontdekken aan het netwerk, dan kunt u dit als volgt doorgeven aan MarketingOost Routenetwerken:

Indien mogelijk, stuurt u dan een foto mee met de melding.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.