KunstSuper Hardenberg

KunstSuper Hardenberg brengt kunst, kunstenaars en kunstliefhebbers samen onder één dak. De voormalige Edah aan het Wilhelminaplein is een ware KunstSuper geworden met exposities, kunstuitleen, kunstverkoop  en activiteiten.

Jaarlijks worden de KunstSuperMarkt en de KunstSuperRoute georganiseerd. KunstSuper is ook nauw betrokken bij de organisatie van de kerstmarkt, atelierroute en Aaltje Kraakdag.

Het hele jaar door worden verschillende exposities georganiseerd waarbij zowel professionele als amateurs hun werk voor een periode van ongeveer twee maanden laten in de KunstSuper.

De KunstSuperUitleen beschikt over een gevarieerde collectie kunstwerken van professionele kunstenaars en getalenteerde amateurkunstenaars. Voor een klein bedrag per maand kunt u een kunstwerk lenen voor thuis of op kantoor. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd.

KunstSuper beschikt over een DrukWerkplaats en een SchildersWerkplaats waar regelmatig cursussen en workshops gegeven worden en is de thuisbasis van ArtCrew (creatievelingen met een verstandelijke of lichamelijke beperking) van Stichting Baalderborg Groep.