Tijdens het evenement

Tijdens het evenement zorgt u ervoor dat iedereen zich houdt aan de voorwaarden van de vergunning en andere regels die gelden. Wij vertrouwen erop dat dit gebeurt. Soms controleren wij of iedereen zich aan de regels houdt. Dit hangt af van het type evenement.

Controle van het evenemententerrein

Bij grote evenementen of evenementen met een risico controleren we vooraf het evenemententerrein. Zijn er problemen? Dan kunnen die in overleg met de organisator nog worden opgelost.

Niet houden aan de regels

Tijdens het evenement kunnen we controleren of iedereen zich houdt aan de regels. Gebeurt dat niet? Dan nemen we maatregelen. Dit kan een waarschuwing zijn. Maar ook dat we het evenement meteen stoppen. 

Bij het beoordelen van aanvragen voor een evenement, kijken we of we al eerder maatregelen moesten nemen bij deze organisator.

Kijken hoe het ging

Bij grote evenementen kijken we achteraf samen met de organisator hoe het ging. Wat ging goed en wat kan beter? Opmerkingen of klachten van mensen die wonen in de buurt van het evenemententerrein nemen we mee. We nemen de ervaringen ook mee bij het beoordelen van een nieuwe aanvraag voor een evenementenvergunning. 

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.