Hardenberg. De kracht van gewoon doen

Gastvrijheid, kwaliteit van leven, mentaliteit. Dat zijn de elementen waarin de gemeente Hardenberg zich onderscheidt.

De gastvrijheid komt terug bij toeristen die zich welkom voelen in de gemeente Hardenberg, maar ook bij ondernemers. Het typische noaberschap zorgt voor gastvrijheid bij inwoners onderling.

In Hardenberg zijn verder alle ingrediënten aanwezig voor een goed leven: de vele voorzieningen, de goede prijs/kwaliteitverhouding voor huizen en de groene en ruime recreatieve mogelijkheden.

Tot slot is de typische Hardenbergse mentaliteit vaak van doorslaggevende betekenis. Deze handen-uit-de-mouwen-mentaliteit maakt dat er veel gebeurt en wordt gerealiseerd in Hardenberg.

De kracht van gewoon doen
De belangrijkste succesfactor wordt dus gevormd door de Hardenbergers zelf. Meer dan in welke gemeente ook worden ambities, ontwikkelingen en activiteiten bepaald door de mensen zelf.

De toerist voelt zich welkom door de aandacht en het gastvrije karakter. Bedrijven komen naar Hardenberg vanwege de mentaliteit van de mensen. De Hardenbergers zijn en doen gewoon, maar leveren wel bijzondere prestaties.

Hardenberg. De kracht van gewoon doen.

Logo

Het logo van 'de kracht van gewoon doen', bestaat uit het bekende 'to do'-geeltje. U kunt het logo in jpg-formaat downloaden via onderstaande link. Wilt u het logo in een ander formaat, meer informatie over de huisstijlrichtlijnen, of bent u op zoek naar meer promotiemateriaal, dan kunt u contact opnemen met Leone Wiersma via het telefoonnummer 0523 289 153, of het e-mailadres leone.wiersma@ommen-hardenberg.nl.

Download het logo (JPG, 319 kB)

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.