Ruime camperplaatsen dichtbij centrum Hardenberg

Kamperen in een mooie en groene omgeving, dichtbij de gezelligheid van het centrum én de natuur langs rivier de Vecht kan op de camperplaats bij Park Kruserbrink in Hardenberg!

Vlakbij het centrum en de rivier in Hardenberg, op een steenworp afstand van het gezellige centrum, liggen ruime, groene camperplaatsen. De camperplaatsen liggen naast het groene Park Kruserbrink met waterpartijen, wandel- en fietspaden én hebben een prachtig uitzicht op rivier de Vecht. Daarmee zijn deze camperplaatsen de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Hardenberg.

Faciliteiten
De camperplaatsen zijn voorzien van een vuilwaterstort, stroom en water tegen betaling. Voor € 10,- per 24 uur kunt u gebruik maken van deze bijzondere camperplaats in hartje Hardenberg. U vindt de camperplaatsen aan de Parkweg 107 of via de volgende GPS-coördinaten: N 52.57736 en E 6.62928.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.