Bucketlist regio Hardenberg

Fiets de kinderfietsroute Joggem, speel bij de zandverstuiving in Rheeze, eet kaas bij de zorgboerderij, ontdek de Reest en nog veel meer activiteiten. Inwoners uit de regio Hardenberg en toeristen kunnen met de bucketlist regio Hardenberg ontdekken.

De bucketlist is op te halen bij het Informatiepunt aan de Gedempte Haven 6 in Hardenberg en bevat 20 leuke dingen van de regio die je gedaan moet hebben. Na het behalen van vijftien stickers kunt u de bucketlist inleveren bij het Informatiepunt Hardenberg. Iedereen ontvangt bij het inleveren van de bucketlist een leuke strandbal en maakt kans op een ballonvaart tijdens het ballonfestival van 2020 in Hardenberg.

De bucketlist is in te leveren tot en met 31 oktober 2019. Benieuwd naar de bucketlist? En kunt u niet wachten? Bekijk en print de bucketlist hieronder of haal de bucketlist op bij het Informatiepunt in Hardenberg (Gedempte Haven 6). Zet ‘m op en heel veel plezier!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.