Actuele beschikbaarheid pontjes en steigers

Fietsers en voetgangers kunnen in de gemeente op twee locaties met een pontje de Vecht oversteken. De beschikbaarheid van de pontjes is afhankelijk van de waterstand. Ook zijn ze buiten gebruik tijdens de wintermaanden.

Fietsers en voetgangers kunnen de elektrische voet- en fietsveer zelf bedienen. De overgang is gratis. In de gemeente zijn twee pontjes:

• Pontje tussen Rheeze en Oud-Bergentheim
  • Pontje bij de Loozensche Linie

Beschikbaarheid pontjes

In de week van 4 tot en met 8 november 2019 worden de pontjes tussen Rheeze en Oud-Bergentheim en het pontje bij de Loozensche Linie uit de vaart gehaald.

Tot de week van 1 april 2020 kunnen fietsers en voetgangers op deze locaties niet met het pontje de Vecht oversteken. Het fietspad in Loozen is vanaf de Pothofweg afgesloten.

Steigers

De volgende steigers zijn niet beschikbaar van 18 november 2019 tot april 2020:

• Steiger in het centrum van Hardenberg
  • Steiger bij de Vechtbrug in Ane

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.