Actuele beschikbaarheid pontjes en steigers

Fietsers en voetgangers kunnen in de gemeente op twee locaties met een pontje de Vecht oversteken. De beschikbaarheid van de pontjes is afhankelijk van de waterstand. Ook zijn ze buiten gebruik tijdens de wintermaanden.

Fietsers en voetgangers kunnen de elektrische voet- en fietsveer zelf bedienen. De overgang is gratis. In de gemeente zijn twee pontjes:

• Pontje tussen Rheeze en Oud-Bergentheim
  • Pontje bij de Loozensche Linie

Beschikbaarheid pontjes

De pontjes zijn door voetgangers en fietsers te gebruiken van:

• 1 april tot 1 november 2020

Steigers

De volgende steigers zijn beschikbaar tot 1 november 2020:

• Steiger in het centrum van Hardenberg
  • Kanosteiger in Gramsbergen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.