Actuele beschikbaarheid pontjes en steigers

Fietsers en voetgangers kunnen in de gemeente op twee locaties met een pontje de Vecht oversteken. De beschikbaarheid van de pontjes is afhankelijk van de waterstand. Ook zijn ze buiten gebruik tijdens de wintermaanden.

Fietsers en voetgangers kunnen de elektrische voet- en fietsveer zelf bedienen. De overgang is gratis. In de gemeente zijn twee pontjes:

• Pontje tussen Rheeze en Oud-Bergentheim
  • Pontje bij de Loozensche Linie

Beschikbaarheid pontjes

De pontjes zijn door voetgangers en fietsers te gebruiken van:

• 1 april tot 1 november 2020

Extra maatregelen
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen mogen per overtocht maximaal 2 personen mee.

Houdt u er rekening mee dat de pontjes elektrisch bedienbaar zijn. Voor de overtocht moet u knoppen gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.