Actuele beschikbaarheid pontjes en steigers

Fietsers en voetgangers kunnen in de gemeente op twee locaties met een pontje de Vecht oversteken. De beschikbaarheid van de pontjes is afhankelijk van de waterstand. Ook zijn ze buiten gebruik tijdens de wintermaanden.

Fietsers en voetgangers kunnen de elektrische voet- en fietsveer zelf bedienen. De overgang is gratis. In de gemeente zijn twee pontjes:

• Pontje tussen Rheeze en Oud-Bergentheim
  • Pontje bij de Loozensche Linie

Beschikbaarheid pontjes

Van circa 5 november 2018 tot en met 31 maart 2019 zijn de pontjes tussen Rheeze en Oud-Bergentheim en bij de Loozensche Linie niet beschikbaar. Tot 1 april 2019 kunnen fietsers en voetgangers hierdoor op deze locaties niet met het pontje de Vecht oversteken.

Het fietspad in Loozen is vanaf de Pothofweg afgesloten.

Steigers

De steiger bij de Vechtbrug in Ane wordt tot april 2019 uit het water gehaald.

De steiger in de haven in Hardenberg kan vanaf circa 22 november 2018 tot en met 31 maart 2019 eveneens niet worden gebruikt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.