Actuele beschikbaarheid pontjes en steigers

Fietsers en voetgangers kunnen in de gemeente op twee locaties met een pontje de Vecht oversteken. De beschikbaarheid van de pontjes is afhankelijk van de waterstand. Ook zijn ze buiten gebruik tijdens de wintermaanden.

Fietsers en voetgangers kunnen de elektrische voet- en fietsveer zelf bedienen. De overgang is gratis. In de gemeente zijn twee pontjes:

• Pontje tussen Rheeze en Oud-Bergentheim
  • Pontje bij de Loozensche Linie

Beschikbaarheid pontjes

De pontjes tussen Rheeze en Oud-Bergentheim en bij de Loozensche Linie worden in de week van maandag 25 tot en met zondag 31 maart in de vaart gebracht. De pontjes zijn te gebruiken tot 1 november 2019.

Tot deze datum kunnen fietsers en voetgangers met het pontje de Vecht oversteken.

Steigers

De volgende steigers zijn beschikbaar tot 1 november 2019:

• Steiger in het centrum van Hardenberg
  • Kanosteigers in Gramsbergen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.