Woudbloemweg 8a - Ontwerp

Vanaf donderdag 2 juni 2011 ligt het volgende ontwerp-wijzigingsplan, als bedoeld in artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Wijzigingsplan artikel 3.6, lid 1a Wro perceel Woudbloemweg 8a te Dedemsvaart
Het plan heeft betrekking op het perceel Woudbloemweg 8a in Dedemsvaart (tussen de Woudbloemweg, de 3e wijken en de Spekopswijk) en omvat het vestigen van een nieuw akkerbouwbedrijf.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze naar voren brengen.  Deze moet worden gericht aan: Burgemeester en wethouders Gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-besluit de zienswijzen betrekking hebben.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF1,35 MBDownload
Plankaart PDF216 KBDownload
Samenvatting watertoets PDF14,70 KBDownload
Erfinrichtingsplan PDF9,25 MBDownload
Uitgangspunten notitie PDF250 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.