Van Rooijens Hoofdwijk 5 - Ontwerp

Deze bekendmaking vervangt de bekendmaking van 19 februari 2020 omdat het wijzigingsplan abusievelijk niet ter inzage is gelegd.

Vanaf donderdag 5 maart 2020 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Van Rooijens Hoofdwijk 5 Dedemsvaart' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 15 april 2020.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Van Rooijens Hoofdwijk 5 in Dedemsvaart en is bedoeld om een woonbestemming mogelijk te maken.

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 5 maart 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Toelichting PDF1,73 MBDownload
Regels PDF274 KBDownload
Plankaart PDF48 KBDownload

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.