Staarmansweg 8 en 10 - Vastgesteld

Bij besluit van 16 augustus 2016 hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 8 en 10 Slagharen vastgesteld. Vanaf woensdag 31 augustus 2016 ligt het wijzigingsplan Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 8 en 10 Slagharen  met vaststellingsbesluit ter inzage.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de percelen Staarmansweg 8 en 10 in Slagharen en wijzigt de agrarische bestemming in een woonbestemming.

Het plan wordt met ingang van woensdag 31 augustus 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Vanaf donderdag 1 september 2016 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Toelichting PDF1,18 MBDownload
Regels PDF244 KBDownload