Staarmansweg 8 en 10 - Vastgesteld

Bij besluit van 16 augustus 2016 hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 8 en 10 Slagharen vastgesteld. Vanaf woensdag 31 augustus 2016 ligt het wijzigingsplan Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 8 en 10 Slagharen  met vaststellingsbesluit ter inzage.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de percelen Staarmansweg 8 en 10 in Slagharen en wijzigt de agrarische bestemming in een woonbestemming.

Het plan wordt met ingang van woensdag 31 augustus 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Vanaf donderdag 1 september 2016 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF1,18 MBDownload
Regels PDF244 KBDownload
Verbeelding PDF162 KBDownload
Vaststellingsbesluit PDF446 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.