Staarmansweg 8 en 10 - Ontwerp

Vanaf woensdag 8 juni 2016 ligt het ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 8 en 10 Slagharen gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 19 juli 2016.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de percelen Staarmansweg 8 en 10 in Slagharen en wijzigt de agrarische bestemming in een woonbestemming.

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van woensdag 8 juni 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Toelichting PDF1,18 MBDownload
Regels PDF248 KBDownload