Staarmansweg 5 - Vastgesteld

Bij besluit van 3 juli 2012, hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, wijzigingsplan Staarmansweg 5 te Slagharen vastgesteld.

Vanaf donderdag 19 juli 2012 ligt het wijzigingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, wijzigingsplan Staarmansweg 5 te Slagharen met vaststellingsbesluit ter inzage. Het plan heeft betrekking op het perceel Staarmansweg 5 te Slagharen.

Het plan wordt met ingang van donderdag 19 juli 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar  gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Vanaf vrijdag 20 juli 2012 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan en bijlagen PDF4,16 MBDownload
Verbeelding PDF2,11 MBDownload
Vaststellingsbesluit PDF478 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.