Schuinesloot 1B en 1 Bi - Ontwerp

Vanaf woensdag 4 oktober 2017 ligt het ontwerp wijzigingsplan 'Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Schuinesloot 1B en 1 Bi' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 14 november 2017.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Gedempte Schuinesloot 1B-1Bi in Slagharen en maakt de omzetting van een agrarische bestemming naar de bestemming wonen mogelijk.

Waar ter inzage?
Het ontwerp wijzigingsplan wordt met ingang van woensdag 4 oktober 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF1,70 MBDownload
Regels PDF324 KBDownload
Verbeelding PDF180 KBDownload
Bijlage 1 bij de toelichting - Paragraaf geen waterschapsbelang PDF6,70 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.