Rheezerveenseweg 52 - Ontwerp

Vanaf donderdag 17 oktober 2019 ligt het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Hardenberg, Rheezerveenseweg 52 Rheezerveen'' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 november 2019.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Rheezerveenseweg 52 in Rheezerveen en is bedoeld om de bedrijfsbestemming te wijzigen in een woonbestemming op het perceel.

Waar ter inzage?
Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 17 oktober 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting.pdf PDF3,02 MBDownload ()
Regels PDF77 KBDownload (Regels)
Verbeelding PDF84 KBDownload (Verbeelding)

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.