Perceel Moeshoekweg 10 te Slagharen

Vanaf donderdag 14 oktober 2010 ligt het volgende plan met vaststellingsbesluit ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Wijzigingsplan artikel 3.6, lid 1a Wro perceel Moeshoekweg 10 te Slagharen
Bij besluit van 28 september 2010 nr 2010/MNIE/139033  hebben burgemeester en wethouders een wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1a Wro vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel Moeshoekweg 10 te Slagharen en het omvat een vergroting van het bouwperceel ten behoeve van een stal.

Vanaf vrijdag 15 oktober kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.
De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Wijzigingsplan PDF2,33 MBDownload
Vaststellingsbesluit PDF322 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.