Ommerkanaal - Vastgesteld

Bij besluit van 2 juni 2015, nr.1470651 hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Ommerkanaal ong. te Dedemsvaart' vastgesteld.

Vanaf woensdag 17 juni 2015 ligt het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage. Het plan heeft betrekking op het perceel ten zuiden van het Ommerkanaal 17a en voorziet in de vestiging van kwekerij van heesters.

Het plan wordt met ingang van woensdag 17 juni 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Vanaf donderdag 18 juni 2018 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF1,96 MBDownload
Regels PDF254 KBDownload
Verbeelding PDF165 KBDownload
Erfinrichtingsplan PDF2,68 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.