Jeulenwijk 2 De Krim - Ontwerp

Vanaf donderdag 5 september 2019 ligt het ontwerpwijzigingsplan “Wijziging bestemmingsplan Hardenberg, Jeulenwijk 2 De Krim” gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 16 oktober 2019.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Jeulenwijk 2 in De Krim en is bedoeld om de agrarische bestemming te wijzigen in een woonbestemming.

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 5 september 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Toelichting PDF42 MBDownload
Regels PDF1,73 MBDownload