Hoogenweg 34 - Ontwerp

Vanaf donderdag 25 april 2019 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Hoogenweg 34, Hoogenweg' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 5 juni 2019.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Hoogenweg 34 in Hoogenweg en is bedoeld om het wijzigen van de bestemming naar een woonbestemming mogelijk te maken op het perceel. 

Waar ter inzage?
Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 25 april 2019  op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF3,79 MBDownload
Regels PDF2,88 MBDownload
Plankaart PDF138 KBDownload
Bijlagen bij de toelichting PDF4,64 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.