Hoofdweg 23 en 25 - Vastgesteld

Bij besluit van 28 februari 2012, hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Avereest, Hoofdweg 23a te Balkbrug vastgesteld. Vanaf donderdag 22 maart 2012 ligt het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage.
Het plan heeft betrekking op een perceel, gelegen tussen Hoofdweg 23 en 25 te Balkbrug. Het plan voorziet in het vestigen van een agrarisch bedrijf.

Het plan wordt met ingang van donderdag 29 maart op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal via onderstaand document.
  • Op papier in te zien bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Vanaf vrijdag 30 maart 2012 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Wijzigingsplan PDF10,74 MBDownload