Emtenbroekerdijk 42 - Ontwerp

Vanaf donderdag 14 maart 2019 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Emtenbroekerdijk 42, Bruchterveld' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 24 april 2019.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Emtenbroekerdijk 42 in Bruchterveld en is bedoeld om de sloop van een landschap ontsierende schuur van 330m2 mogelijk te maken op het perceel.

De schuur wordt wegbestemd in het kader van de regeling Rood voor Rood die elders in de provincie (op het perceel Bornsestraat 80 in Hengelo) wordt uitgevoerd. 

Waar ter inzage?
Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 14 maart 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF2,59 MBDownload
Regels PDF2,33 MBDownload
Verbeelding PDF164 KBDownload
Bijlagen bij de regels PDF4,19 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.