Dedemsvaartseweg Noord 112 - Ontwerp

Vanaf donderdag 12 maart 2020 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Dedemsvaartseweg Noord 112 Lutten' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 22 april 2020.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Dedemsvaartseweg Noord 112 in Lutten en is bedoeld om de bestemming van het perceel om te zetten van detailhandel naar wonen.

Waar ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 12 maart 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Wijzigingsplan PDF33 MBDownload (Wijzigingsplan)
Plankaart PDF122 KBDownload (Plankaart)

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.