Buitengebied Hardenberg - Vastgesteld

De gemeenteraad van Hardenberg heeft bij besluit van 3 december 2013 de nieuwe welstandsnota voor het buitengebied vastgesteld. De 'Welstandsnota Buitengebied' heeft betrekking op het buitengebied van de gemeente Hardenberg. De stads- en dorpskernen Hardenberg, Dedemsvaart, Gramsbergen, Balkbrug, Bergentheim, de Krim, Slagharen, Kloosterhaar, Ane, Radewijk, Sibculo, Schuinesloot, Lutten, Mariƫnberg en Bruchterveld vallen niet onder het buitengebied. Voor deze kernen is in november 2011 al een nieuwe welstandsnota vastgesteld.
 
De 'Welstandsnota Buitengebied' vervangt de welstandsnota 'Hardenberg voor altijd mooi' uit 2006 en nadien herzien. De 'Welstandsnota Buitengebied' wordt met ingang van woensdag 18 december 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Het nieuwe welstandsbeleid treedt in werking op 1 januari 2014.

Het raadsbesluit van 3 december 2013 en het bijbehorende collegevoorstel van 29 oktober 2013, waarin het inspraakverslag is opgenomen, liggen eveneens ter inzage.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.