Van Sytzamahof

Het college van Burgemeester en wethouders van Hardenberg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 26 maart 2019 een voorbereidingsbesluit is genomen voor Van Sytzamahof in Hardenberg, kadastraal aangeduid HDB01AG1283 en HDB01AG1284 (gedeeltelijk), welk gebied is weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0160.VBB00008-VG01. De raad verklaart hiermee dat voor dit gebied een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen voor wat betreft het bouwen en gebruiken van het plangebied. De gemeenteraad heeft in het besluit bepaald dat het verboden is om het feitelijk en legaal aanwezige gebruik van de gronden en/of bouwwerken te wijzigen, waarbij het in ieder geval verboden is om het gebruik van de gronden en bouwwerken te wijzigen naar of geschikt te maken voor vormen van woondoeleinden.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op woensdag 27 maart 2019 en geldt voor de duur van een jaar. Het besluit is vanaf 27 maart 2019 op de volgende wijzen in te zien:

  • Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0160.VBB00008-VG01).
  • Via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Voorbereidingsbesluit PDF573 KBDownload
Verbeelding PDF143 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.