Inspraakreactie geven

In veel gevallen kunt u bij een ruimtelijk plan, zoals een bestemmingsplan, een inspraakreactie geven op het voorontwerp van dat plan. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Bij het ruimtelijk plan waarop u een reactie wilt geven, kunt u zien wat de termijn is voor het geven van een inspraakreactie. Een reactie is op tijd als die voor het verstrijken van de termijn door de gemeente digitaal is ontvangen.

Deze mogelijkheid gaat vooraf aan de procedure waarbij het ontwerp van een bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd. Op de inspraakprocedure is de gemeentelijke inspraakverordening van toepassing.

Meer informatie over het geven van een inspraakreactie

Geeft u een inspraakreactie namens een ander, voeg dan een verklaring bij dat u daartoe gemachtigd bent.

inspraakreactiegeven

Inspraakreactie geven

Hieronder kunt u één of meer bijlagen toevoegen. Let op: u kunt in totaal maximaal 9 MB aan bijlagen meesturen. Wilt u grotere bestanden of meer dan drie bestanden versturen? Neem dan contact op met de Publieksdienst voor een alternatieve wijze van het verzenden van uw documenten. Berichten met bijlagen, die samen groter zijn dan 9 MB, kunnen op dit moment helaas niet worden ontvangen.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.