Zwolseweg 51a - Ontwerp

Vanaf donderdag 5 december 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Zwolseweg 51a Balkbrug' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 15 januari 2020.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Zwolseweg 51a in Balkbrug. Het is bedoeld om een herontwikkeling van het perceel mogelijk te maken, waarbij recreatie en natuureducatie centraal staan. 

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 5 december 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.