Woningbouw Kloosterterrein - Inspraak

Vanaf woensdag 14 maart 2018 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'Sibculo, woningbouw kloosterterrein' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 24 april 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied achter de woningen aan de Kerkstraat en de Grachtstraat in Sibculo en voorziet in de realisatie van maximaal 14 woningen.

Waar in te zien?
Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 14 maart 2018op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Inspraakreactie geven

Bij het voorontwerp van een ruimtelijk plan kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren een inspraakreactie geven. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier
  • Mondeling bij de Publieksdienst
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende bestemmingsplan

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF26 MBDownload (Toelichting)

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.