Verlengde Broekdijk 16 - Ontwerp

Vanaf donderdag 10 oktober 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Verlengde Broekdijk 16 Kloosterhaar' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 20 november 2019.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Verlengde Broekdijk 16 in Kloosterhaar en is bedoeld om dagrecreatieve activiteiten inclusief een streekmuseum mogelijk te maken op het perceel.

Aan de overkant van het perceel wordt een klein gedeelte van de bedrijfsbestemming omgezet naar de bestemming 'bos'.

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 10 oktober 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF15,59 MBDownload
Regels PDF4,41 MBDownload
Verbeelding PDF18,63 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.