Staarmansweg 7 en 7i - Ontwerp

Vanaf donderdag 8 oktober 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 7 en 7i Slagharen' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 18 november 2020.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Staarmansweg 7 en 7i in Slagharen  en is bedoeld om een woonbestemming en woningsplitsing mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 8 oktober 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u zoekt op het plannummer NL.IMRO.0160.0000BP00330-OW01.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.