Reestdal en Bergentheim-Zuid - Kennisgeving

Op grond van artikel 1.3.1 Bro wordt bekendgemaakt dat er een bestemmingsplan in voorbereiding is. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gebieden Reestdal en Bergentheim-Zuid.

Het gebied Reestdal is gelegen ten noorden van de kernen Balkbrug en Dedemsvaart. Het gebied Bergentheim-Zuid wordt globaal gezien begrensd door het kanaal Almelo-De Haandrik en de wegen ’t Lijntje, N341, Hammerdijk en Kloosterdijk. Het is de bedoeling dat er voor deze gebieden een nieuw bestemmingsplan wordt opgesteld, dat ruimte biedt voor toekomstige gewenste ontwikkelingen.

Over het voornemen om genoemd bestemmingsplan op te stellen, worden 2 kaarten ter inzage gelegd, waarop de gebiedsafbakening zichtbaar is. Deze kaarten liggen ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.
Er wordt in dit stadium geen gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. Deze aspecten komen aan de orde zodra een inspraakprocedure wordt toegepast.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.