Schuineslootweg - Ontwerp

Vanaf donderdag 29 december 2011 ligt het volgende ontwerp-bestemmingsplan en een exemplaar van het inspraakverslag gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Schuineslootweg te Schuinesloot en Volle Urenweg te Hoogenweg
Het bestemmingsplan omvat het gebied Schuineslootweg 36 en ong. te Schuinesloot en Volle Urenweg ong. te Hoogenweg. Met toepassing van de regeling 'rood voor rood met gesloten beurs' worden ter plaatse van de Schuineslootweg 36 alle voormalige agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt en het terrein heringericht. Ter compensatie worden er twee bouwkavels toegekend, één kavel wordt gerealiseerd in het lint aan de Schuineslootweg en één aan de Volle Urenweg te Hoogenweg. Kadastraal bekend HDB01, sectie W, nummer 2047 en HDB01, sectie Z, nummer 194.

Het digitale plan is raadpleegbaar op:
- www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00157-OW01

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.