Schuineslootweg 36, 36a en 36b - Inspraak

Vanaf donderdag 10 november 2010 ligt het volgende voorontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, locatie Schuineslootweg 36 te Schuinesloot
Inspraak wordt verleend over het voorontwerp-bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, locatie Schuineslootweg 36 te Schuinesloot. Het plan heeft betrekking op het gebied Schuineslootweg 36 te Schuinesloot en is bedoeld om met toepassing van de regeling 'Rood voor Rood met gesloten beurs' twee bouwkavels toe te kennen aan het plangebied (Schuineslootweg 36a en 36b) en de bestemming te wijzigen van agrarisch naar wonen. Kadastraal bekend als HDB01, sectie W, nummer 2047

Tijdens de inzagetermijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF1,53 MBDownload
Plankaart PDF379 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.