Ommerweg 13 - Ontwerp

Vanaf donderdag 20 juni 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Ommerweg 13 Rheezerveen' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 31 juli 2019.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Ommerweg 13 in Rheezerveen en is bedoeld om een woonzorginstelling mogelijk te maken op het perceel. 

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 20 juni 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF19,74 MBDownload
Regels PDF2,67 MBDownload
Plankaart PDF209 KBDownload
Bijlagen bij de toelichting PDF31 MBDownload
Bijlagen bij de regels PDF9,75 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.