Stobbeplasweg 3 - Ontwerp

Vanaf donderdag 17 oktober 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Dedemsvaartseweg  Noord 90 en Stobbeplasweg 3 Lutten' en een exemplaar van het  'Eindverslag Inspraakprocedure voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Dedemsvaartseweg-Noord 90 en Stobbeplasweg 3 Lutten' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 november 2013.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de verplaatsing van het loonwerkbedrijf van de Dedemsvaartseweg Noord 90 naar de Stobbeplasweg 3 te Lutten. Verder voorziet het plan in een actuele planologische regeling voor zowel het bestaande pluimvee – en vleeskalverenbedrijf aan de Dedemsvaartseweg  Noord 90, 7775 AK te Lutten, alsook voor de bestaande agrarische bedrijfsactiviteiten van dit bedrijf aan de Stobbeplasweg 3, 7775 BM te Lutten, waarbij de naar de locatie Stobbeplasweg 3 te verplaatsen loonwerkactiviteiten specifiek zijn bestemd.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 1 7 oktober 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.