Lutteresweg 4 - Ontwerp

Vanaf donderdag 6 augustus 2009 ligt het ontwerp-bestemmingsplan Lutteresweg 4 te Lutten gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Het bestemmingsplan omvat het gebied/het perceel Lutteresweg 4 te Lutten en voorziet in de realisatie van een nieuwe ligboxenstal, een werktuigberging en een tweede bedrijfswoning.

Tijdens de inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-plan de zienswijzen betrekking hebben.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.