De Korte Slagenweg 6 - Ontwerp

Vanaf donderdag 17 oktober 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan  ‘Buitengebied Hardenberg, De Korte Slagenweg 6, Lutten’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 november 2019. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel De Haarweg 21 en 21i in Lutten en is bedoeld om een woonbestemming en een woningsplitsing mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 17 oktober 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.