Landgoed de Groote Scheere - Ontwerp

Vanaf woensdag 14 oktober 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Herontwikkeling Landgoed de Groote Scheere' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 24 november 2015.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele percelen in het landgoed De Groote Scheere en voorziet in het verplaatsen van enkele mogelijke woonlocaties.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 14 oktober 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Toelichting PDF40 MBDownload
Verbeelding PDF367 KBDownload