Rodedijk 16 - Ontwerp

Vanaf woensdag 11 april 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Rodedijk 16 Hardenberg' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 22 mei 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Rodedijk 16 in Hardenberg en is bedoeld om de bouw van twee extra woningen mogelijk te maken ter vervanging van de aanwezige en nog te bouwen agrarische gebouwen. 

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 11 april 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting en regels PDF17,85 MBDownload
Verbeelding PDF281 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.