Verlengde elfde wijk 8 - Coördinatiebesluit

De gemeenteraad heeft op 15 oktober 2013 besloten de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen voor de uitbreiding van een vleeskuikenhouderij aan de Verlengde Elfde Wijk 8 te Dedemsvaart.
 
De gemeentelijke coördinatieregeling (paragraaf 3.6.1. van de Wro) maakt het mogelijk om de procedure voor de omgevingsvergunning en het bestemmingsplan te combineren. Op deze procedure is dan de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4. Algemene wet bestuursrecht) van toepassing. Dit betekent, dat de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. Tegen de vaststelling van de besluiten (het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning) kan te zijner tijd, na het doorlopen van de zienswijzenprocedure, in één keer beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
Tegen het coördinatiebesluit zelf is geen bezwaar of beroep mogelijk. Het coördinatiebesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag  20 november 2013 ter inzage bij de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.