Parallelweg 58 - Ontwerp

Vanaf donderdag 28 april 2011 ligt het volgende ontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Buitengebied Gramsbergen, Parallelweg 58 De Krim
Het bestemmingsplan omvat het perceel Parallelweg 58 te De Krim en voorziet in het realiseren van een woonbestemming t.b.v. de vestiging van een Thomashuis (opvang mensen met een verstandelijke beperking).

Het digitale plan is raadpleegbaar op
- www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00134-OW01

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Deze moet worden gericht aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF1,62 MBDownload
Plankaart PDF209 KBDownload
Akoestisch onderzoek PDF0,90 MBDownload
Kwantitatieve risicoanalyse PDF913 KBDownload
Verkennend bodemonderzoek PDF297 KBDownload
Watertoets PDF323 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.