Wetterkoelenweg 1 - Kennisgeving

Burgemeester en wethouders geven op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van het feit dat het volgende bestemmingsplan in voorbereiding is:

Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Wetterkoelenweg 1/Collendoornerdijk 10 te Collendoorn
Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Wetterkoelenweg 1 en Collendoornerdijk 10 te Collendoorn en is bedoeld om een ruimtelijke kwaliteitsverbetering op beide percelen te bewerkstelligen en om de bouw van een vrijstaande woning ten noordwesten van het perceel Wetterkoelenweg 1 mogelijk te maken.

Over het voornemen om genoemd bestemmingsplan op te stellen, worden geen stukken ter inzage gelegd, wordt geen gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.