Venneweg 17-17i - Ontwerp

Vanaf woensdag 9 mei 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Venneweg 17-17i Collendoorn' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 19 juni 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Venneweg 17-17i in Collendoorn en is bedoeld om de agrarische bestemming om te zetten naar een woonbestemming met de toepassing van de Rood voor Rood regeling.

Op het perceel Venneweg 17-17i worden twee woningen gebouwd. In ruil voor de twee woningen wordt circa 3000m2 aan landschap ontsierende bebouwing gesloopt en vindt er een investering plaats in de ruimtelijke kwaliteit.  

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 9 mei 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaand document.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF49 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.