Kanaalweg-West 21a - Ontwerp

Vanaf woensdag 17 december 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Kanaalweg-West 21a Bergentheim' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 27 januari 2015.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Kanaalweg-West 21a in Bergentheim. Gedeputeerde Staten heeft op 18 december 2013, naar aanleiding van de vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg op 1 oktober 2013, het voornemen uitgesproken om overeenkomstig artikel 4.2 Wro de gemeenteraad van Hardenberg de aanwijzing te geven dat de bestemming 'Wonen"(W-BH)' van het perceel gewijzigd dient te worden in een recreatieve bestemming (Recreatie-Recreatiewoningen) zoals bedoeld in artikel 34 van de planregels van het bestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg'.

Verder heeft Gedeputeerde Staten op grond van artikel 4.2., lid 3 Wro verklaard dat voor de gronden van het betreffende pand Kanaalweg West 21A een bestemmingsplan wordt voorbereid als bedoeld in artikel 3.7 Wro. Het voorbereidingsbesluit is op 19 december 2013 in werking getreden. Dit bestemmingsplan geeft gehoor aan deze aanwijzing.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 17 december 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF3,95 MBDownload
Regels PDF485 KBDownload
Verbeelding PDF72 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.